Κυριακή 29 Ιουλίου 2007

Χρειάστηκαν πάνω απο δύο χρόνια για να διατυπωθούν παρόμοια συμπεράσματα σε ένα Διεθνές Συνέδριο...

ΟΙΚΤΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS

Αποτίμηση της πορείας του HIV σε ένα διεθνές συνέδριο που συνέπεσε με τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τον εντοπισμό του ιού


Αναδημοσίευση απο την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 29-07-07

Αποτίμηση της πορείας του HIV σε ένα διεθνές συνέδριο που συνέπεσε με τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τον εντοπισμό του ιού
Η 25η επέτειος από τον εντοπισμό του ιού του έιτζ συνέπεσε με τη διεξαγωγή ενός εξόχως σημαντικού διεθνούς συνεδρίου στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, του «4ου Διεθνούς Συνεδρίου της Κοινότητας του Εϊτζ για την Παθογένεια, τη Θεραπεία και την Πρόληψη της ασθένειας», με τη συμμετοχή 4.000 απεσταλμένων από όλο τον κόσμο και στόχο την αποτίμηση της πορείας του HIV. Τα συμπεράσματα από τις τριήμερες εργασίες ήταν πολλά και συνταρακτικά. Κάποια από αυτά αισιόδοξα, ορισμένα άλλα ιδιαίτερα ζοφερά. «Αποτύχαμε οικτρά», ήταν η διαπίστωση του επικεφαλής της κοινότητας, Πέντρο Καν. «Το γεγονός ότι δε μεταφράσαμε την επιστήμη σε πράξη είναι μία επαίσχυντη αποτυχία εκ μέρους της διεθνούς κοινότητας», συμπλήρωσε ο Πέντρο Καν. Κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους τρία εκατομμύρια άνθρωποι και 11.000 προσβάλλονται καθημερινά από τον ιό. Συνολικά 40 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν προσβληθεί από τον ιό.
Οι μισοί οροθετικοί είναι γυναίκες, οι οποίες έχουν οκταπλάσιες πιθανότητες, σε σύγκριση με τους άντρες, να μολυνθούν στη διάρκεια επισφαλούς σεξουαλικής πράξης, ενώ οι περισσότερες μαθαίνουν ότι είναι φορείς μόλις μείνουν έγκυες. Από τις συνολικά 600.000 νέες περιπτώσεις σε παιδιά, το 90% προσβλήθηκε από τη μητέρα, η οποία ήταν οροθετική.
Από την άλλη πλευρά είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο HIV δεν ισοδυναμεί σήμερα με θανατική καταδίκη και πολλοί ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπό τον όρο ότι λαμβάνουν την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, κάτι το οποίο δεν είναι πάντα δυνατό στις φτωχές χώρες.
Οπως συμβαίνει με τις περισσότερες ασθένειες, έτσι και το έιτζ είναι μία νόσος κατεξοχήν ταξική, που πλήττει τις αναπτυσσόμενες χώρες, τα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα και ευάλωτες, αποκλεισμένες κοινωνικές ομάδες, όπως οι ομοφυλόφιλοι στον Τρίτο Κόσμο.
Μόνο το 28% των οροθετικών στις υπό ανάπτυξη χώρες υποβάλλεται σε θεραπεία. Η Νότιος Αφρική εξακολουθεί να είναι το επίκεντρο της πανδημίας στη μαύρη ήπειρο με 5,5 εκατομμύρια οροθετικούς.
Ομως τα νέα δεν είναι καλά ούτε για τον δυτικό κόσμο. Ο εφησυχασμός και η αυξημένη χρήση φαρμάκων έχουν εκτοξεύσει τον αριθμό των νέων κρουσμάτων και στις αναπτυγμένες χώρες. Τα τελευταία χρόνια η βελτιωμένη ποιότητα ζωής των οροθετικών με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής έχει οδηγήσει σε αυξημένη αδιαφορία απέναντι στην απειλή προσβολής από τον ιό.



1 σχόλιο:

AIB FUNDING. είπε...

Μεγάλη Dr. Imoloa βοτανική ιατρική είναι η τέλεια θεραπεία για τον ιό HIV, μου διαγνώστηκε HIV για 8 χρόνια και κάθε μέρα ψάχνω πάντα για έρευνα για να βρω τον τέλειο τρόπο για να ξεφορτωθώ αυτή τη φοβερή ασθένεια γιατί πάντα γνωρίζω τι Χρειαζόμαστε γιατί η υγεία μας είναι στη γη. Έτσι, στην αναζήτηση στο διαδίκτυο έχω δει πολλές μαρτυρίες για το πώς ο Δρ imoloa μπορεί να θεραπεύσει τον ιό HIV με ισχυρά φυτικά φάρμακα. Αποφάσισα να έρθω σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο, ήρθα σε επαφή μαζί του για τα φυτικά φάρμακα που έλαβα μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών της DHL. Και με οδήγησε πώς. Τον ρώτησα για μια λύση για να πάρει βοτανοθεραπεία για δύο εβδομάδες. Και στη συνέχεια μου έδωσε εντολή να ελέγξω τι έκανα. Κοιτάξτε με (ΗΓΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ). Ευχαριστώ τον Θεό για τον Δρ Ιμόλοα για τη χρήση ενός ισχυρού φυτικού φαρμάκου για να με θεραπεύσει. έχει επίσης μια θεραπεία για ασθένειες όπως ασθένεια Parkison, κολπικό καρκίνο, επιληψία, διαταραχές άγχους, αυτοάνοσες ασθένειες, πόνος στην πλάτη, διαστρέμματα, διπολική διαταραχή, εγκεφαλικοί όγκοι, κακοήθης, βρουξισμός, βουλιμία, ασθένεια τραχηλικού δίσκου, καρδιαγγειακή νόσο, καρδιαγγειακή νόσο, διαταραχές, διπολική διαταραχή, όγκοι του εγκεφάλου, κακοήθης, βρουξισμός, βουλιμία, ασθένεια του τραχηλικού δίσκου, καρδιαγγειακές παθήσεις, καρδιαγγειακές παθήσεις, διαστρέμματα, διπολική διαταραχή, εγκεφαλικοί όγκοι, κακοήθης, βρουξισμός, βουλιμία, ασθένεια τραχηλικού δίσκου, καρδιαγγειακή νόσο, και συμπεριφορικές διαταραχές, κυστική ίνωση, υπέρταση, διαβήτης, άσθμα, αυτοάνοση μεσολαβούμενη αρθρίτιδα. Χρόνια νεφρική νόσο, αρθρίτιδα, πόνος στην πλάτη, ανικανότητα, φάσμα αλκοόλης φέτας, δυσμεμική διαταραχή, έκζεμα, καρκίνο δέρματος, φυματίωση, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, δυσκοιλιότητα, φλεγμονώδη νόσο του εντέρου, καρκίνο οστού, καρκίνο πνεύμονα, πυρετός, ηπατίτιδα ABC, σύφιλη, διάρροια, ασθένεια του Huntington, οπίσθια ακμή, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, νόσος του Addison, χρόνια νόσος, ασθένεια Crohn, κυστική ίνωση, ινομυαλγία, φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, ασθένεια μυελού των νυχιών, παράλυση, , Κακόηθες μελάνωμα, Μανία, Melorheostosis, Meniere's Νόσος, Μυκοπολυσακχαρίδωση, Σκλήρυνση κατά πλάκας, Μυϊκή δυστροφία, Ρευματοειδής αρθρίτιδα, Νόσος Αλτσχάιμερ email- drimolaherbalmademedicine@gmail.com / ή {whatssapp ..... + 2347081986098}